Редактор: e-mail: кадър: Нова телевизия Шофьори на линейки и една от медицинските сестри

...
Редактор: e-mail: кадър: Нова телевизия Шофьори на линейки и една от медицинските сестри
Коментари Харесай

Протест в Гоце Делчев: Спешни медици не получиха допълните 1000 лева за работа на първа линия

Редактор: 

e-mail: 

кадър: Нова телевизия 

Шофьори на коли за спешна помощ и една от медицинските сестри в от Спешна помощ в град Гоце Делчев не са получили спомагателните си хонорари от 1000 лв. за работа на първа линия в пандемията през януари. Това съобщи Нова телевизия от мястото, където медиците стачкуват.

Проблемът идва от комисия в Благоевград, където се преценя дали незабавните екипи са имали контакт със инфектирани с ковид. Шофьорите на коли за спешна помощ дадоха поредност от образци, че няма по какъв начин да останат изолирани, тъй като пътуват дружно с лекарите, които преглеждат пациентите. Протестиращите не знаят дали имената на работещите въобще са подадени в Благоевград.

Спешните медици споделиха и други проблеми, които са свързани с техническото положение на колите за спешна помощ. Даден беше образец, че от време на време не могат даже да включат сигнала, който им дава преимущество при придвижване по улиците.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР